Холивудските суперзвезди Брад Пит и Леонардо ди Каприо, както и

...
Холивудските суперзвезди Брад Пит и Леонардо ди Каприо, както и
Коментари Харесай

Аплодираха 7 минути Тарантино в Кан: Златната палма промени живота ми

Холивудските суперзвезди Брад Пит и Леонардо ди Каприо, както и режисьорът Куентин Тарантино, който ги събра за първи път в новия си филм Имало едно време в Холивуд, бяха посрещнати въодушевено на кинофестивала в Кан, както от публиката, по този начин и от рецензията, оповестиха международните осведомителни организации.

Публиката приветства Имало едно време в Холивуд седем минути след края на прожекцията.

Куентин Тарантино отдаде респект на фестивала, който притегли вниманието върху него с премията Златна палма за Криминале преди 25 години.

"Кан промени живота ми. Дойдох с Глутница кучета през 1992 година като малък самостоятелен режисьор и по-късно обиколих света " - сподели той.

Филмът е "шокираш, вълнуващ, брилянтно сниман ", написа Питър Брадшоу от вестник Гардиън, присъждайки му пет звезди.

"Куентин Тарантино е роден, с цел да снима този филм " - съобщи в Туитър пък Джо Утичи от Дедлайн.

"Това е най-личният филм на Тарантино ", написа пък профилираното издание Плейлист.

"Той постоянно е бил доста моден, само че тук си превзет от настоящите лица. Брад Пит беше превъзходен, също и Ди Каприо, двамата бяха страхотни ", разяснява и Дана Кенеди, публицист от Дейли Бийст.

"Насилие... Много принуждение.. Кръв ", добави сътрудника й Уадад Хашишу от Хонаалирак, с което удостовери, че Тарантино не е изневерил на присъщия си жанр в киното.

Преди премиерата на Имало едно време в Холивуд паметният режисьор прикани почитателите си в Туитър да не разкриват сюжета на кино лентата. "Който обича киното, ще ме разбере ", съобщи той.

Филмът - история за магията на киното и актьорските несгоди, беше най-очакваният в главната конкурсна стратегия на кинофестивала. Действието в него се развива в края на 60-те години на предишния век - епохата на хипитата в Лос Анджелис.

Там се кръстосват пътищата на артиста от телевизионни уестърни Крис Долтън (Леонардо ди Каприо) и неговия дубльор в каскадите Клиф Бут (Брад Пит). В търсене на холивудска популярност двамата мъже, които са съседи на Шарън Тейт - младата брачна половинка на режисьора Роман Полански, която е убита, се изправят и пред други звезди от калибъра на Брус Лий и Стив Маккуин.

Във кино лентата вземат участие също Дакота Фанинг, Марго Роби, Бърт Рейнолдс, Емил Хърш, Ал Пачино.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР