Холивудските отличници обядваха заедно в хотел "Бевърли Хилтън". Над 170

...
Холивудските отличници обядваха заедно в хотел "Бевърли Хилтън". Над 170
Коментари Харесай

Номинираните за ”Оскар” се събраха на традиционен обяд

Холивудските отличници обядваха дружно в хотел "Бевърли Хилтън ". Над 170 души от 205 номинирани, измежду които Мерил Стрийп, Сали Хокинс, Марго Роби, Алисън Джани, Грета Гъруиг, Мери Джей Блайдж, Гари Олдман, Тимъти Шаламе, Даниел Калуя, Уилям Дефо се събраха за тазгодишния обичаен обяд.

Най-голяма наслада събирането явно достави на някогашната баскетболна звезда Коби Брайънт, който получи номинация като сценарист и повествовател на късометражния анимационен филм "Dear Basketball ".

Брайънт по този начин и не смъкна "сияйното изражение " от лицето си и с подготвеност позираше за селфи с всеки искащ. "Не знам какво се случва, само че ми харесва ", показа 39-годишният Коби Брайънт, без да сдържа кикота си, пишат от Българска телеграфна агенция.

Президентът на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета Джон Бейли насочи закачлив апел към кандидатите да не не помнят да осъвременят профилите си във филмовата база данни IMDB.

Aктьорът и комедиант Патън Осуалд даде рекомендации на печелившите по какъв начин да произнесат "паметни " благодарствени речи:

"Бързайте към сцената. Ако се нуждаете от гориво, помислете за вперените във вас изпепеляващи и даже убийствени погледи на сътрудниците ви. Запомнете също, че спъването и рухването към този момент са "запазена марка " на Дженифър Лорънс. Бъдете стегнати. Не казвайте, че не сте очаквали да спечелите. Избягвайте да благодарите на мениджърите и сътрудниците си, с цел да не се постанова след това да обяснявате на внуците за какво сте го създали. Не е нужно да се сгъвате над микрофона. Спомнете си за наперената стойка на Фреди Меркюри. В последна сметка бъдете откровени и съдържателни. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР