Холивудските актьори използват различни методи за заснемане на горещи сцени

...
Холивудските актьори използват различни методи за заснемане на горещи сцени
Коментари Харесай

Актьори разкриха подробности от заснемането на секс сцените: Сложих си между краката... ВИДЕО 18+

Холивудските артисти употребяват разнообразни способи за снимане на горещи подиуми във филми и те се пробват да го създадат по този начин, че да им е по-малко неловко.

Снимането на секс подиуми във филми постоянно носи неуместни обстановки със себе си, а актьорите вършат всичко, с цел да се провиснал и по-добре да снимат всичко това.


Филмът „ 50 нюанса сиво “ е цялостен с еротични подиуми, а основният артист Джейми Дорнан разкрива по какъв начин прави по време на фотосите на кино лентата, да не се виждат интимните му елементи.

„ Вашите частни елементи са непокътнати, в случай че ги отбраните и сложите върху тях торба с цвят на плът. Слагам всичко вътре и го подсилвам. "Много необичайно е да се прави всеки ден ", сподели той пред GQ.

Майкъл Фасбендер е опитвал разнообразни способи през годините. По време на фотосите на сцените с Кийра Найтли във кино лентата "Опасен способ " двойката потърсила избавление и самочувствие в алкохола.

„ И двамата бяхме доста нервни от тези подиуми, тъй като беше доста неловко. „ Той в действителност е прелестен - изпихме няколко глътки водка, преди да заснемем сцената и няколко чаши шампанско по-късно “, сподели Кира.
Майкъл споделя, че най-хубавият му способ за релаксация да направи атмосферата по-спокойна е да споделя вицове.

„ Разказваш вицове и се опитваш да отпуснеш нещата, тъй като, с цел да бъда почтен, искаш да влезеш и да снимаш подиуми като тази, с цел да го свършим по-бързо “, сподели артистът.

Носителката на "Оскар " Оливия Коулман употребява бариера сред краката си по време на интимната сцена в "Любимата ":

„ Попитах гримьора дали може да ми даде назаем. Вдигнах го, беше мокро и го сложих сред краката. "Мислех, че всичко ще е наред ", сподели Оливия.

Кейт Уинслет имала различен трик. Вместо сътрудник Кейт снимала върху топка за пилатес:

„ Докато го правеше, не й беше разрешено да се смее. Казах й да постави малко вода в устата си, с цел да не се усмихва ", споделя режисьорът на кино лентата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР