Холивудски актьори и студията постигнаха предварително споразумение в сряда за

...
Холивудски актьори и студията постигнаха предварително споразумение в сряда за
Коментари Харесай

След предварително споразумение: Холивудските актьори прекратяват стачката

Х оливудски артисти и студията реализираха авансово съглашение в сряда за преустановяване на траялата месеци стачка, която осакати развлекателната промишленост , забави стотици известни излъчвания и филми и коства милиарди на стопанската система на Съединени американски щати.

Гилдията на екранните артисти (SAG-AFTRA) анулира своята 118-дневна стачка от среднощ, откакто най-сетне реализира съглашение с компании като Disney и Netflix за нов контракт, включващ по-високо възнаграждение и отбрана против потреблението на изкуствения разсъдък.

SAG-AFTRA reaches tentative agreement with Hollywood studios in a move to end nearly 4-month strike
— CBS Chicago (@cbschicago)
Съобщението проправя пътя на актьорите да се върнат на снимачните площадки, както и на хиляди други чиновници, свързани с развлекателната промишленост.

В известие, изпратено до членовете на профсъюза, договарящите споделиха, че договорът се прави оценка на повече от 1 милиард $ и ще разреши на членовете „ да градят устойчиви кариери “ . Алиансът на филмовите и телевизионни продуценти, който съставлява студиата, съобщи, че е „ удовлетворен “ от съглашението и разгласи „ чисто нов блок от стрийминг стратегии “, без да предлага детайлности. Става дума са дълготрайни заплащания за шоута след първичното им стартиране. Сделката към момента би трябвало да бъде утвърдена от борда на синдиката и членовете. Този развой може да отнеме седмици, само че се чака съглашението да бъде признато. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР