Холивудската звезда Шон Пен смята, че Украйна ще спечели войната

...
Холивудската звезда Шон Пен смята, че Украйна ще спечели войната
Коментари Харесай

Шон Пен: Украйна ще спечели войната, въпросът е на каква цена

Холивудската звезда Шон Пен счита, че Украйна ще завоюва войната с Русия, само че цената за това остава неразбираема. Кинаджията и притежател на Оскар за основна мъжка роля сподели, че „ никой на тази планета не е бил подлаган на тест за водачество по този начин, както президентът на Украйна Володимир Зеленски “ по време на военния спор. Във вторник Пен взе участие в " Шоуто на Шон Ханити " на Fox News и описа за усещанията си от преди войната, за фотосите, за политиката, за която той постоянно има забавна позиция.

Шон Пен беше в Украйна, с цел да снима документален филм, когато съветската военна инвазия започна.

„ Никога не съм се чувствал по този начин, както като бях в Украйна. Това, което изживях там, а и по какъв начин усещах нашата страна и къде сме ние-  също беше доста прочувствено “, сподели Шон Пен пред водещия Шон Ханити.

„ Всички приказваме за това какъв брой сме разлъчен в позициите си тук, само че когато влезете в страна с такова необикновено обединяване, осъзнавате какво всички сме пропуснали “, показа още кино звездата.

„ Тези хора се борят за фантазиите, които имаме всички ние - американците - да бъдем свободни. А в президента Зеленски видях нещо, което в никакъв случай през живота си не съм виждал - тази изключителна храброст се вижда в очите му. Ясно ми е, украинците ще завоюват. Въпросът е на каква цена “, сподели още Шон Пен.

Пен отхвърли да изрази мнението си за това какви „ директни дейности “ би трябвало да бъдат подхванати против съветския водач Владимир Путин, само че добави:

„ Ако има Бог, ще има възмездие отвън всяко допустимо схващане “.

Актьорът беше жигосан като „ зложелател на страната “ от тв-водещия Ханити още през 2007 година Шон Пен обаче носи рецензиите като „ значка на достойнството “, защото отхвърля да бъде замесен в политически спор.

През годините носителят на Оскар е взел участие интензивно в филантропични планове, в това число и в основаването на организацията с нестопанска цел CORE (Community Organized Relief Effort) след земетресението в Хаити през 2010 година

Интересно ви е още:
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР