Холивудската звезда Сандра Бълок приключва със секса! Но, само в

...
Холивудската звезда Сандра Бълок приключва със секса! Но, само в
Коментари Харесай

Сандра Бълок приключва със секса

Холивудската звезда Сандра Бълок завършва със секса! Но, единствено в киното.

Актрисата от новата лента Ocean's Eight - която доразвива историята за фамозната тайфа на Оушън, показвайки света на изкусните обирджии през женските очи — е подписала специфична уговорка в контракта си за тази, а и за всички последващи продукции, в които взе участие оттук насетне. Според слуховете през цялото време на кариерата си тя не е почитател на интимните подиуми, в които концепцията е да се вихри в спалнята с екранните си сътрудници.

"Не съм жена, която би споделила: Ще се фотографирам като полова дива, тъй като ще наподобявам добре! Не желая да знам кои са най-хубавите ми ъгли за снимане гола. Не желая да виждам това. Не желая да го слушам. Няма да го направя във филм “, разгласи неотдавна Бълок.

53-годишната звезда признава, че всичко в кариерата ѝ е "битка ", тъй като в никакъв случай не е била заинтригувана от стандартни сантиментални функции.

"Всичко беше битка. Винаги ще бъде битка. Казвала съм доста пъти: "Не мога ли да не бъда героиня в типичния роман за момичето, спечелващо момчето? Ако има сантиментална сцена, не може ли тя да бъде смешна?'', споделя Бълок.



Въпреки че съумя да си завоюва име в света на киното точно с множеството сантиментални функции, тя признава, че постоянно е имала предпочитание да се "бунтува " против това да е "предопределена " да играе в такива филми.

"Аз съм едно чудато мъжко момиче, което е полугерманка. В кръвта ми е да се бунтувам. Но бях сложена при такива условия, с цел да съумея. Трябваше да поема отговорността да бъда част от това ", добавя актрисата.

Звездата, която е майка на 2 деца - 8-годишен наследник на име Луи и 6-годишна щерка - Лайла, на 6 години, споделя, че постоянно се е чувствала "безопасно " в комедии.

Преди години Сандра Бълок беше най-високоплатената актриса в света. Този факт, както самата тя не един път е заявявала, я карало да се усеща зле.

„ Когато завоювах първия си огромен хонорар, хората не ми споделиха: "Браво на теб!”, а бях атакувана на всички равнища. Трудно е да се наслаждаваш, когато другите ти основават чувството, че не го заслужаваш”, заключи Сандра Бълок.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР