Холивудската звезда с български корени Нина Добрев похвали Мария Бакалова

...
Холивудската звезда с български корени Нина Добрев похвали Мария Бакалова
Коментари Харесай

Нина Добрев хвали Мария Бакалова

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев похвали Мария Бакалова за присъединяване й в продължението на „ Борат “, написа "Монитор ".

Екранната Елена Гилбърт от „ Дневниците на вампира “ откри време всред фотосите на новия си филм Love Hard, с цел да изгледа новото заглавие за казахстанския кореспондент, опитващ се да върне славата на страната си, като подари щерка си на високопоставени лица в Съединени американски щати.

„ Мария Бакалова, която играе Тутар, е българка. Тя приказва на български език във кино лентата и в никакъв случай не съм била по-горда “, написа Добрев в обществените мрежи, като показа кадър от сцената, в която Бакалова търси съвет от друга млада дама по какъв начин да завоюва сърцето на паралия.

Актрисата, която едвам 2-годишна напуща София със фамилията си и се открива в Канада, не е единствената холивудска звезда, която приветства осъществяването на 24-годишната Бакалова.

Писателят Майкъл Грийн се включи в листата от актьори, настояващи Мария да получи номинация за „ Оскар “ за най-хубава актриса в поддържаща роля. Ласкави думи за осъществяването й изрече и телевизионният водещ Сет Мейърс. „ Безстрашни и страхотни “ – тези суперлативи по адрес, както на Саша Барон Коен, по този начин и на Бакалова изрече режисьорът на „ Отряд самоубийци 2 “ и „ Пазителите на галактиката “ Джеймс Гън.

Междувременно киноманите също се радват на Тутар. Това излиза наяве от класацията на IMDb за най-популярна звезда сега. Местата се дефинират съгласно вота на потребителите на влиятелния уебсайт, а сега Бакалова е преди всичко. Нейният екранен татко – Саша Барон Коен, е на четвърто, Лили Колинс, която в този момент е на гребена на вълната поради новия си сериал „ Емили в Париж “, е на трето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР