Холивудската звезда обяви плановете си за изграждане на филмово студио

...
Холивудската звезда обяви плановете си за изграждане на филмово студио
Коментари Харесай

Ръсел Кроу прави филмово студио в Австралия

Холивудската звезда разгласи проектите си за създаване на кино студио на източното крайбрежие на Австралия.
Носителят на Оскар съобщи, че студиото ще бъде издигнато в Кофс Харбър, южно от Бризбейн, във към този момент действителен курортен комплекс, заяви Агенция Франс Прес.
„ От няколко години премислям по какъв начин бих могъл да съчетая мястото, където пребивавам, и работата си “, цитира думите на Кроу телевизия ABC.
 Ръсел Кроу разпродаде свои движимости за 3 млн. $ под надпис Изкуството на развода Ръсел Кроу разпродаде свои движимости за 3 млн. $ под надпис " Изкуството на развода "
Популярният холивудски артист Ръсел Кроу стана с 3 млн. по-богат единствено за няколко часа. Това заяви в неделя формалният представител на...
Pacific Bay Resort Studios and Village " ще обслужва огромни интернационалните игрални филми, както и локални продукции ", се прибавя в изказване. Австралия се трансформира в известно място за снимане по време на пандемията, с продукции, привлечени от относително ниския % на инфекции от ковид.
" Thor: Love and Thunder " на Marvel Studios, " Thirteen Lives " на MGM и " Blacklight ", с присъединяване на Лиъм Нийсън, са измежду тези, които ще се възползват от безвъзмездните средства.
и също снимат " Ticket to Paradise " в Северна Австралия тази година, до момента в който предисторията на Лудия Макс " Furiosa ” е плануван за произвеждане покрай Сидни през 2022 година.
Студийният план на Кроу към момента изисква утвърждение за обмисляне, само че има поддръжката на чиновници на локалното държавно управление

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР