Холивудската звезда Никълъс Кейдж обмисля да сложи край на актьорската

...
Холивудската звезда Никълъс Кейдж обмисля да сложи край на актьорската
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж слага край на актьорската си кариера на 60

Холивудската звезда Никълъс Кейдж обмисля да постави завършек на актьорската си кариера. Това разкрива самият притежател на „ Оскар “ пред Vanity Fair. Актьорът от „ Да напуснеш Лас Вегас “ и още десетки повече или по-малко сполучливи продукции, който през януари ще навърши 60, изрича догатката, че може би ще се снима още единствено в три-четири кино лентата. „ Чувствам, че съм споделил това, което е трябвало да кажа, в киното. Мисля, че съм стигнал толкоз надалеч, колкото съм могъл “, споделя Кейдж, наблягайки, че от ден на ден и повече „ циментира “ проекта си.

Актьорът акцентира, че би желал да се сбогува с кариерата си „ на високо равнище “ и да посвети оставащите му години на фамилията си. Никълъс Кейдж от 2021 година е женен за петата си брачна половинка – 28-годишната японка Рико Шибата, и двамата имат щерка Огъст Франческа Копола Кейдж. Актьорът има 33-годишен наследник Уестън Кейдж от връзката си с модела Кристина Фултън и 18-годишен наследник Кал-ел от третата си брачна половинка, азиатската камериерка Алис Ким.

„ Преценявах какъв брой време ми остава. Помислих си: добре, татко ми умря на 75, аз скоро ще навърша 60. Ако имам шанс, може би имам едни положителни 15 години, уповавам се – и повече. Какво желая да върша с тези 15 години, като употребявам татко си като модел? Много ясно ми хрумна, че желая да извозвам време със фамилията си “, изяснява артистът.

Сбогуването с киното би представлявало много внезапна смяна за Кейдж, който се е появявал в най-малко един игрален филм в продължение на 37 поредни години, като стартираме от пробива му с „ Лунатици “. Само за 2023 година той има шест участия, вариращи от епизодични функции (често в облика на самия себе си) до водещи персонажи и преди малко е завършил продукцията на няколко идни плана. Актьорът е задоволително прям да признае, че за избрани интервали му се е налагало нападателно да приема работа, с цел да изплати големи задължения, надхвърлящи 96 милиона $, и тогава се е снимал и в редица треторазредни филми. Но пък е натрупал богат актьорски опит.

Кейдж показва желанието си да сменя форматите, с необикновен интерес към малкия екран – което споделя, че в никакъв случай не е правил, с изключение на пилотен филм, който е снимал едвам на 15 години. „ Може би е време да погледна към завладяващото стрийминг преживяване. Не знам. Трябва да диря идната стъпка и към момента не съм я намерил “, признава артистът.

„ Наистина желая да бъда доста по-строг и прецизен и непоколебим в процеса на селекция. Но желая да виждам напред. Искам да видя какво следва “, декларира в умозаключение Никълъс Кейдж.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР