Холивудската звезда Леонардо ди Каприо ще върне своята награда Оскар“.

...
Холивудската звезда Леонардо ди Каприо ще върне своята награда Оскар“.
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо върна оскара си! Ето защо

Холивудската звезда Леонардо ди Каприо ще върне своята премия „ Оскар “. Тази вест разочарова многомилионната войска от почитатели на артиста, защото той завоюва заветното отличие след огромни пропаганди и насмешки.

Те обаче могат да си отдъхнат, защото не става въпрос за премията от 2016 година, отредена за ролята му във кино лентата „ Завръщането “. Екранният вълк от Уолстрийт получи статуетка и през 2015-а, подарена му от малайзийския предприемач Джо Ло. Той връчи на Ди Каприо трофея на Марлон Брандо от 1954 година паралелно с други дарове, измежду които картина на Пикасо.

Според New York Times предприемачът е купил статуетката от търг за 600 хиляди $. В правосъден иск обаче се показва, че тя е била открадната от вкъщи на Брандо. В момента Ло е упрекнат в машинация с капиталов фонд за милиарди долари и звездата от „ Титаник “ би трябвало да съобщи на полицията всичките си блага от него.

Академията за кино изкуства и науки си резервира правото да изкупува която и да е от статуетките на алегорична цена от един $ и се допуска, че точно там ще бъде върнат трофеят на Брандо, откакто завърши следствието.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР