Холивудската звезда Джордж Клуни заяви, че е във възторг отново

...
Холивудската звезда Джордж Клуни заяви, че е във възторг отново
Коментари Харесай

Джордж Клуни на седмото небе, че пак ще снима с Джулия Робъртс

Холивудската звезда Джордж Клуни съобщи, че е във екстаз още веднъж да си партнира с колежката си Джулия Робъртс в лентата „ Билет за парадайса “.

60-годишният артист и звездата от „ Хубава жена “ ще вземат участие в новата сантиментална комедия като разведена двойка, която пътува до Бали, с цел да попречи на щерка си да се омъжи.

В диалог с Deadline той показа още: " В момента, в който прочетох сюжета, се обадих на Джулия и споделих: " Получи ли го? ", а тя сподели: " Да ", и аз споделих: " Ще го направиш ли? ", а тя отвърна: " Ти ще го направиш ли? ", а аз споделих: " Да, в случай че и ти го направиш ".

Режисьор е Ол Паркър, а актьорският състав включва още Кейтлин Девър и Били Лурд, а Клуни е уверен, че филмът ще е " нещо особено ".

" Този човек на име Ол Паркър е в действителност превъзходен сценарист и режисьор и ни написа приказен сюжет, а аз не съм правил сантиментална комедия от 1996 година Правил съм някакви хапливи функции, знаете, а в партньорство с Джулия просто можем да бъдем злобни един към различен по най-забавния метод ", добави Клуни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР