Холивудската звезда Джони Деп отрича да е малтретирал физически бившата

...
Холивудската звезда Джони Деп отрича да е малтретирал физически бившата
Коментари Харесай

Джони Деп обвинява бившата си съпруга Амбър Хърд в домашно насилие

Холивудската звезда Джони Деп отхвърля да е малтретирал физически някогашната си брачна половинка Амбър Роуз и твърди, че в действителност тя е малтретирала него по време на връзката им, съобщата Би Би Си.

В своя нова тъжба, заведена в съда като част от дело за клюка против актрисата на стойност 50 млн. $, Деп упреква Хърд, че е нарисувала раните на лицето си за пред съда.

" Отричам изказванията на госпожица Хърд гневно още откогато ги насочи през май 2016 г, когато тя влезе в правосъдната зала, с цел да получи краткотрайна ограничаваща заповед с изрисувани натъртвания, които очевидци и камери за наблюдаване демонстрират, че тя не е имала във всеки един ден от миналата седмица ", декларира артистът.

 През май 2016 година Амбър Хърд и юристът й напущат постройката на съда в Лос Анджелис след съвещание, на които съдът забрани на артиста Джони Деп да се доближава на по-малко от 100 ярда дo нея.
© Reuters

През май 2016 година Амбър Хърд и юристът й напущат постройката на съда в Лос Анджелис след съвещание, на които съдът забрани на артиста Джони Деп да се доближава на по-малко от 100 ярда дo нея.

" Ще продължа да отхвърлям до края на живота си ", споделя още Деп и добавя, че в никакъв случай през живота си не е злоупотребявал с Хърд или която и да било друга жена в живота си.

Деп заведе делото за клюка против актрисата, откакто тя се разказа като жертва на домашно принуждение в материал, оповестен във " Вашингтон пост " през декември.

" Тя беше причинителят, а аз - жертвата. Смесвайки амфетамини с рецепта и лекарста без рецепта с алкохол, госпожица Хърд извърши неизброими актове на домашно принуждение против мен, постоянно в наличието на трети лица, които в някои случаи ми нанесоха съществени телесни повреди. "

Адвокатът на Хърд отхвърля обвиняванията против своя клиент, а Хърд е поискала съдята да отхвърли новото дело, заведено по жалбата на Деп.

Пред сп. " Пийпъл " нейният юрист твърди, че доказателствата в тази ситуация ясно демонстрират, че Джони Деп неведнъж е бил Амбър Хърд. " В светлината на значимата работа, свършена от придвижването #TimesUp, което разкрива тактиките, които насилниците употребяват, с цел да не престават да травматизират жертвите, нито креативната общественост, нито обществото ще бъдат заблудени от безпочвените обвини-жертвата теории на конспирацията на господин Деп ", споделя той.

Деп и Хърд започнаха връзката си, откакто се срещнаха по време на фотосите на комедията " Дневникът на едно пиянде " през 2011 година Двамата се ожениха в Лос Анджелис през февруари 2015 година.

През май 2016 година Хърд получи ограничаваща заповед против Деп, обвинявайки го в домашно принуждение. Двойката реализира съглашение за развода си отвън съда през 2016 година и двамата артисти подписаха единодушие да не разискват обществено тяхната връзка. В общо изказване, оповестено по това време, двамата обявиха, че връзката им е била доста буйна и на моменти нападателна, само че постоянно обвързана с обич. Те допълниха още: " Нито една от страните не е отправяла подправени обвиняване поради финансови облаги. Никога не е имало желание някой да пострада физически или прочувствено. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР