Холивудската звезда Джони Деп кацна изненадващо на летището в Белград,

...
Холивудската звезда Джони Деп кацна изненадващо на летището в Белград,
Коментари Харесай

Джони Деп пристигна в Белград за снимките на Минимата

Холивудската звезда Джони Деп кацна изненадващо на летището в Белград, а до последно визитата му е била защитавана в цялостна загадка. Актьорът дойде в Сърбия за фотосите на кино лентата „ Минимата “, където играе в основната роля. Шефът на филмовата къща „ Work in Progress “ Александър Тадич, който е един от продуцентите на лентата, съобщи, че Деп ще остане в сръбската столица тъкмо шест седмици.

Първата клапа на драмата бе дадена в Япония в края на предходната година. Режисьор е Андрю Левитас, а сюжетът е дело на Дейвид К.Кеслър, по едноименната книга на Айлийн Миоко Смит. Джони Деп ще влезе в кожата на фамозния фотограф Юджийн Смит. Той се прочува със серия фотоси по време на Втората международна война. През 70-те години отпътува за Япония по поръчка на списание Life. Там документира разрастващата се зараза в залива Минимата. Ограничен живак, изхвърлян в морето от локалната фабрика, е причина за гибелта на доста хора и животни. Правителството остава безучастно макар голямата покруса. Наследниците на жертвите завеждат дело против корпорацията, което приключва с погашение на едно от най-големите компенсации на всички времена. И до през днешния ден болните не престават да търсят своите права в съда.

Според хора от екипа на продукцията, Деп е настанен в първокласен пентхаус в петзвездния белградски хотел „ Метропол “. Актьорът разполага със независим вход в комплекса. Домакините са се погрижили за абсолютния комфорт на звездата от „ Карибски пирати “ и са му обезпечили професионална защита, с цел да го защитят от нападения на почитатели и папараци. Бившият на Ванеса Паради не е имал никакви специфични условия за своя престой в балканската столица. До жилището на Джони се стига през специфичен вход, който се намира в паркинга на хотела. Пентхаусът е на две равнища с прелестен аспект към центъра на Белград и разполага с три бани. Служителите на хотела нямат никакъв достъп до жилището му. Актьорът е довел със себе си екип от асистенти и двама готвачи.

Първите снимачни дни ще са проведат в особено построени хангари ситуирани към реките Дунав и Сава. Ще се снима на няколко местоположения, а поради метеорологичните условия ще има и студийни фотоси, защото действието на кино лентата се развива в Япония и Съединени американски щати.

„ Джони Деп разполага с професионален екип от асистенти, които ще се грижат за всичко, от което има потребност. Над 10 охранители ще го съпровождат, до момента в който продукцията сменя локациите. След Сърбия фотосите ще продължат в Черна Гора. Филмът ще удари клапа в градчето Тиват, а локациите са островът на цветята и естествения парк Зупа “, показа Александър Тадич.

Джони Деп идва за трети път в Сърбия. За първи път стъпва на сръбска земя през 1992г. като персонален посетител на Емир Кустурица, с който работят по кино лентата „ Аризонска фантазия “. Един от най-запомнящите се моменти е неговото присъединяване в концерт на рок групировката „ Partibrejkers “ в Студентския културен дом в Белград. Джони се изявява като китарист на групата по време на музикалния пърформанс. Другото идване на холивудската звезда в Сърбия е през 2010г. по време на филмовия фестивал Кустендорф проведен от Кустурица.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР