Холивудската звезда Джон Траволта претърпя невероятна трансформация. Папараци изловиха 64-годишния

...
Холивудската звезда Джон Траволта претърпя невероятна трансформация. Папараци изловиха 64-годишния
Коментари Харесай

Фенове на Джон Траволта са в потрес! Какво е станало с актьора?

Холивудската звезда Джон Траволта претърпя невероятна промяна. Папараци изловиха 64-годишния артист, който не приличаше на себе си, да върви по улиците на Холивуд — без самочувствие, с посивели коси, диоптрични очила и смешни провиснали облекла. Звездата от "Криминале " като че ли бе изгубила нормалното си наперено излъчване… само че единствено за малко. Всъщност Траволта бе на снимачната площадка на кино лентата „ Moose”, режисиран от фронтмена на Limp Bizkit - Фред Дърст, оповестява The Sun.



В лентата Траволта играе оглупял обожател на прочут артист. С течение на времето героят му стартира да прекрачва разрешените граници и не просто преследва кумира си, само че стартира да се стреми да унищожи живота ми.



Подобен призрачен сън е претърпял и самият Фред Дърст. Траволта, който е работил с режисьори като Куентин Тарантино и Оливър Стоун, е доста удовлетворен, че взе участие в този нехарактерен за него филм като и о метода, по който се случва снимачния развой.



"Едва ли някой различен би ми разрешил да основа подобен персонаж. Това фактически е див персонаж и бях безусловно свободен при основаването му. И се усещам доста свободно”, признава Траволта, който не крие, че това е обичаният му филм.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР