Холивудската звезда Джон Малкович пристигна в София. Актьорът, който познаваме

...
Холивудската звезда Джон Малкович пристигна в София. Актьорът, който познаваме
Коментари Харесай

Джон Малкович пристигна в България

Холивудската звезда Джон Малкович дойде в София. Актьорът, който познаваме също като продуцент и режисьор, ще гостува три следващи вечери на сцената на Народния спектакъл " Иван Вазов " с постановката " В самотата на памуковите полета " – на 16, 17 и 18 февруари.

Малкович дойде на " Летище София " през днешния ден към обед с полет от Атина. Появата му на борда е провокирала еуфория измежду пасажерите в самолета, които са го посрещнали с овации, описват очевидци.

На VIP терминала на " Летище София " Малкович, във очевидно положително въодушевление и облечен добре за зимните температури в столицата, бе посрещнат от екипа на Народния спектакъл, по чиято покана е гостуването му. Утре Малкович ще се срещне с публицисти в Народния спектакъл, а след това стартират подготовките на сцената.

Билетите за театралното събитие на сезона бяха пуснати в продажба на 25 януари и свършиха за часове. Цените – от 50 до 400 лв., провокираха разнопосочни реакции и куп смешки в обществените мрежи, само че това въобще не попречи на големия интерес към постановката – от публиката и медиите. Представленията ще бъдат на британски език, а български надписи ще се излъчват на специфични монитори.

" Много желаех да се върна в София ", сподели в изявление световноизвестният артист, който преди шест години снима кино лентата Bullethead в " Ню Бояна ", дружно с Антонио Бандерас, написа " Труд ".

" Бях отседнал в хотела, който е тъкмо до Народния спектакъл. Тогава не съумях да го посетя, тъй като бях с много тежък работен график. Работил съм в няколко театъра, основани от същите архитекти. Но доста ми хареса София и доста желаех да се върна ", добави Малкович.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР