Холивудската звезда Джесика Частейн ще влезе в ролята на шпионин

...
Холивудската звезда Джесика Частейн ще влезе в ролята на шпионин
Коментари Харесай

Джесика Частейн става 007

Холивудската звезда Джесика Частейн ще влезе в ролята на разузнавач но Джеймс Бонд в продуцираното от нея заглавие 355. Това стана ясно в границите на филмовия фестивал в Кан.

В промотирането на лентата във Франция се включиха още звезди, измежду които Пенелопе Крус, Марион Котияр, Лупита Нионго и Фан Бинбин. Целта на плана е да се прекрати порочната процедура шпионските продукции да слагат в акцент само представителите на мощния пол.

За обстоятелството, че на пазара липсват екшъни с фокус върху дамите, Частейн приказва в рамките и на миналогодишния фест в Кан, написа Монитор. Тогава тя порица форума, че не дава задоволителна естрада и на дамите режисьори.

Тази година статистиката не е доста по-различна. Едва три от филмите, които ще се борят за Златна палма са режисирани от дами. В конкурсната стратегия са селектирани общо 21 заглавия.

Междувременно Кейт Бланшет, която тази година застава отпред на журито, изясни, че ще прави оценка филмите съгласно артистичните им качества, а не – съгласно обществената им ангажираност.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР