Холивудската звезда Джерард Бътлър се оказа не само полов атлет,

...
Холивудската звезда Джерард Бътлър се оказа не само полов атлет,
Коментари Харесай

Проститутка се похвали за оргия с Джерард Бътлър в София

Холивудската звезда Джерард Бътлър се оказа освен сексуален спортист, само че и много перверзен. За половите му желания проговори скандално родната жрица Джамира.

Тя описа, че артистът я е поръчал, дружно с още пет проститутки. Платил им колосалната за нас сума от 5000 $ и ги „ порил като риби “ една след друга, цяла вечер, написа вестник „ Таблоид “.

„ Свикнала съм нормално такива напомпани мускуляги да имат напълно дребни и меки пишлета, унищожени от анаболите. При Джерард обаче няма такива работи. Явно в Холивуд одобряват надалеч по-качествени субстанции
Почиваше си единствено по 15-ина минути. Караше ни да танцуваме, едвам изпуши една цигара и да одобри всякакви екстри с нослето. След това ни изреждаше още веднъж “, шокиращо разкрива Джамира.

Тя изясни и че Джерард Бътлър имал желания към по-мургавите дами у нас, разбирайте циганки. Три от шестте проститутки в хотела му били от ромски генезис, само че в действителност добре подбрани. Били красиви и поддържани, а не като елементарните магистралки.

Жрицата Джамира показа, че макар забележителния си опит в специалността, рядко е виждала толкоз талантлив и потентен мъж като артиста. На всичко от горната страна го харесвала от филмите и по тази причина не би отказала да повтори „ игричките “ си в леглото му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР