Холивудската звезда Брат Пит е запленен от младата си колежка

...
Холивудската звезда Брат Пит е запленен от младата си колежка
Коментари Харесай

Брад Пит лудо влюбен в Дженифър Лорънс

Холивудската звезда Брат Пит е запленен от младата си колежка и притежател на "Оскар " Дженифър Лорънс, заяви Contactmusic.

Според източници, представени от изданието, 54-годишният Пит вижда в 27-годишната Лорънс "жената на фантазиите си ".

"Брад и Дженифър постоянно излизат дружно на вечеря. Изглежда, че посред им има мощна връзка ", споделя неназован източник, представен от сп. Star.

Според таблоида Пит от години демонстрира интерес към младата си колежка. Актьорът обаче едвам неотдавна се е свързал с Лорънс, откакто младата холивудска звезда се раздели с 48-годишния режисьор Дарън Аронофски.

Star написа още, че Брад е взел телефонния номер на Дженифър от общ прочут, както и че в началото не е имал кураж да й се обади, а преди първата им среща е бил много раздразнителен.



След раздялата на Пит със брачната половинка му Анджелина Джоли през 2016 година, към любовния живот на артиста не се подвига необикновен звук. Преди да мине под венчило с Джоли, Пит беше женен за Дженифър Анистън. Сред по известните му завоевания е и актрисата Гуинет Полтроу.

Преди Аронофски, с който се раздели след едногодишен разказ, Лорънс е имала връзки с артиста Никълъс Холт и фронтмена на "Колдплей " Крис Мартин. Мартин е някогашен брачен партньор на Гуинет Полтроу, която преди време беше сгодена за Пит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР