Холивудската звезда Брад Пит от няколко месеца се среща с

...
Холивудската звезда Брад Пит от няколко месеца се среща с
Коментари Харесай

Има ли нова жена в живота на Брад Пит СНИМКИ

Холивудската звезда Брад Пит от няколко месеца се среща с Инес де Рамон - отчуждената брачна половинка на сътрудника му артист Пол Уесли, заяви уеб сайтът на сп. " Пийпъл ". 29-годишната Де Рамон е служителка на бижутерската компания " Анита Ко " и сертифицирана нутриционистка, написа Българска телеграфна агенция.

Слухът, че тя е сантиментално обвързана с 58-годишния притежател на " Оскар " плъзна, откакто двамата бяха видяни да идват дружно на концерта на Боно от U2 в Лос Анджелис на 13 ноември, преди да се причислят към някогашния супермодел Синди Крофорд и брачна половинка ѝ Ранди Гербер.

Според очевидци Брад Пит и Инес де Рамон са изглеждали " запленени " един от различен. Източници от обкръжението на двойката разкриват, че артистът и бижутерката се виждат от няколко месеца

Инес де Рамон тази годината се раздели по взаимно единодушие със брачна половинка си Пол Уесли ( " Дневниците на вампира " ), за който се омъжи през 2019 година

През септември се появиха клюки, който свързаха Брад Пит с модела Емили Ратайковски. Скоро по-късно обаче беше обявено, че сексапилната хубавица неотдавна има разказ с комика Пийт Дейвидсън, както и че Пит в никакъв случай не е имал връзка с нея и се вижда с " различен човек ".

Според източниците от обкръжението на Брад Пит и Инес де Рамон нещата посред им не са " извънредни ", само че не е изключено с течение на времето да прераснат в нещо по-сериозно.

Пит към момента не е финализирал бурния си бракоразвод с холивудската звезда Анджелина Джоли, която предишния месец заведе ново дело против него по обвиняване в домашно принуждение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР