Холивудската звезда Бен Афлек наруши мълчанието си след края на

...
Холивудската звезда Бен Афлек наруши мълчанието си след края на
Коментари Харесай

Бен Афлек излезе от клиника за лекуване на алкохолизъм

Холивудската звезда Бен Афлек наруши мълчанието си след края на траялата 40 дни стратегия за лекуване на зависимости, написа Contactmusic, представена от БГНЕС.
На 22 август 46-годишният артист непринудено влезе в клиника за алкохолици. Преди това Афлек мина през сходен рехабилитационен курс през 2001 и 2017 година. Той откри време да благодари на околните и почитателите си за тяхната неотслабваща поддръжка.
" Тази седмица завърших с 40-дневния престой в център за лекуване на алкохолна взаимозависимост ", написа Афлек в Instagram. " Подкрепата, който получих от моето семейство, сътрудници и почитатели значи за мен повече, в сравнение с мога да изразя с думи. Тя ми даде мощ да приказвам за заболяването си с другите ", добави холивудската звезда.
Съпругата на Афлек Дженифър Гарнър, с която са в развой на бракоразвод, го окуражи да постъпи в клиника, с цел да бъде " най-хубавият татко " на техните три деца — Вайълет (12), Серафина (9) и Сам (6). В същото време, по непотвърдена информация, Гарнър е подхванала дейности по ускорение процедурата по официализирането на раздялата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР