Холивудската звезда Анджелина Джоли ще заснеме нов филм. След военната

...
Холивудската звезда Анджелина Джоли ще заснеме нов филм. След военната
Коментари Харесай

Джоли ще разкрие тайната на една изневяра, продължила 20 години

Холивудската звезда Анджелина Джоли ще снима нов филм.

След военната драма "Несломен " актрисата, която се изявяваи като режисьор, реши да направи филм за брака. Това предадоха американските медии.

Лентата ще разказва живота на една двойка, в която брачният партньор изневерява на жена си в продължение на 20 години.

Подробности за новия план на Анджелина към момента не са известни.

В началото на май се заприказва и за различен план, с който актрисата се е захванала и още веднъж ще я забележим в ролята на продуцент. Филмът носи заглавието Bright Path: The Jim Thorpe Story и е основан върху живота на известния американски спортист с индианска кръв — Джим Торп, писа Variety.

Този незабравим мъж есмятан за един от универсалните спортисти на 20 век. Той печели два олимпийски златни медала през 1912 година, а също по този начин играе бейзбол в Мейджър Лийг Бейзбол (Главната лига по бейзбол) и оказва помощ за основаването на това, което през днешния ден познаваме като НФЛ (Национална футболна лига).

Мартин Сенсмайер ще влезе в ролята на Джим и в това време ще взе участие в продукцията като неин изпълнителен продуцент.

"За мен е чест да работя по този план. Имах привилегията да прекарам времето си с Бил Торп и да чувам и бъда направлявана от племето и фамилията на Торп при основаването на този филм ", сподели Анджелина за плана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР