Холивудската звезда Анджелина Джоли призова за равенство между половете по

...
Холивудската звезда Анджелина Джоли призова за равенство между половете по
Коментари Харесай

Анджелина Джоли призова за равенство между половете

Холивудската звезда Анджелина Джоли прикани за тъждество сред половете по време на министерска среща в централата на Организация на обединените нации. Тя прикани да бъдат дадени повече благоприятни условия на дами да вземат участие в политиката. Организация на обединените нации и НАТО сплотяват напъните си против половото принуждение Насилието над дами и деца, изключително половото, се разраства и се употребява за постигането на военни цели, сподели Анджелина Джоли, написа Булнюз.

„ Светът ще остане заклещен във водовъртежа на насилието и споровете, до момента в който страните не престават да слагат съвсем всеки различен въпрос пред този за равенството, правата и присъединяване на дамите ”, съобщи Джоли. Световноизвестната актриса и режисьор е специфичен делегат на Агенцията за бежанците на Организация на обединените нации. 

" Това да не се дава право на половината население да взе участие в мирни договаряния или в държавното управление не е път към дълготрайна непоклатимост ", сподели още Джоли. Актрисата прикани по-конкретно да бъдат включени дами в договарянията за слагане на завършек на спора в Афганистан. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР