Холивудската звезда Анджелина Джоли призна, че работи върху детска програма

...
Холивудската звезда Анджелина Джоли призна, че работи върху детска програма
Коментари Харесай

Джоли образова деца с нов тв проект

Холивудската звезда Анджелина Джоли призна, че работи върху детска стратегия взаимно с британската телевизия Би Би Си. Звездата от „ Господарка на злото “, чието продължение ще направи премиерата си и у нас след месец, разкри, че желае да образова малчуганите от целия свят по световни проблеми.

Докато растяха разбрах, че децата ми са мощни индивидуалисти, само че са с открит разум към света. Опитвам се да им давам образец и да бъда добра и милостива по метода, по който личната ми майка беше – обичаща и толерантна.

Но, когато има борба, която би трябвало да се води, се мятам в багра. Трябва да подготвим идващото потомство, тъй като по света се случват толкоз доста неща, против които би трябвало да се изправят “, счита някогашната муза на Брад Пит, с който имат общо шестима наследници – Мадокс (18), Пакс (15), Захара (14), Шайло (12) и близнаците Нокс и Вивиен (10).

„ Ние разчитаме на децата си, по тази причина би трябвало да им дадем подобаващото познание и поддръжка. Направихме доста неточности, би трябвало да бъдем почтени и да ги образоваме за света “, споделя още Джоли.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР