Холивудската суперзвезда Брад Пит призна, че е прекарал година и

...
Холивудската суперзвезда Брад Пит призна, че е прекарал година и
Коментари Харесай

Брад Пит си призна: Бях 18 месеца в Анонимни алкохолици

Холивудската суперзвезда Брад Пит призна, че е прекарал година и половина в Анонимни алкохолици откакто последната му брачна половинка Анджелина Джоли подала молба за бракоразвод, оповестява " Канал 3 ".

``
реклама

Пред " Ню Йорк Таймс " артистът сподели: " Докарах нещата до такава степен, че трябваше да отстрани моите разгулен привилегии. С всичките тези хора, седнали в кръг, толкоз открити и почтени по метод, който в никакъв случай не бях чувал. Всъщност се оказа в действителност освобождаващо да покажеш грозната си страна. "
 
Брад не скри, че в предишното е обичал да се напушва с марихуана: " През 90-те години цялото това внимание към мен напряко ме смачка и аз се трансфорах в някакъв аскет, и се напушвах до давност ".
 
Брад и Анджелина Джоли шокираха света през септември 2016 година, когато оповестиха, че се развеждат. Поводът бе хипотетичен конфликт на артиста с доведения му наследник Мадокс. От 2000 до 2005 година Брад Пит бе брачен партньор на друга хубавица от Холивуд - Дженифър Анистън, с която нямат деца.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР