Холивудската красавица Скарлет Йохансон ще премине в отбора на мъжете.

...
Холивудската красавица Скарлет Йохансон ще премине в отбора на мъжете.
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон става трансджендър

Холивудската хубавица Скарлет Йохансон ще премине в тима на мъжете. Актрисата сграбчи основната роля за нов филм, който ще я показа като трансджендър, написа "Монитор ".

Филмът "Rub & Tug " споделя същинската история на Данте Гил, която се е подвизавала в бизнес средите с мъжка еднаквост през 70-те години.

Феновете обаче скочиха против избора на режисьора точно 33-годишната русокоска да влезе в кожата на Данте, както и против нейното решение да взе участие. Почитателите се разделиха на два полюса – за какво не е определен някой, който е минал през това, както и за какво актрисата не откаже, с цел да поддържа трансджендър да вземе ролята.

„ Буквално най-малкото, което можеш да направиш, когато снимаш филм за трансджендъри, е да наемеш подобен за ролята. “, „ Не мога да допускам какъв брой е егоистична Скарлет “ и „ Скарлет Йохансон би трябвало да спре наивно да приема функции и филмовите студия би трябвало да работят по-добре “, са единствено част от мненията.

Това не е първият сходен случай, пред който се изправя звездата от „ Отмъстителите “. Феновете скочиха и когато тя взе основната роля във кино лентата „ Дух в ризница “, който се базира на японски персонаж. Почитателите на мангата, по която е направена лентата, пуснаха петиция за промяна на прослойка през 2015 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР