Холивудската красавица Мегън Фокс се страхува от подигравки. Днес това

...
Холивудската красавица Мегън Фокс се страхува от подигравки. Днес това
Коментари Харесай

Мегън Фокс откровена за комплексите си - slava.bg

Холивудската хубавица Мегън Фокс се опасява от насмешки. Днес това може да звучи необикновено, само че в учебно заведение тя е била обект на насмешки, което след това я прави ранима.

"Страдам от комплекс за непълноценност ", признава самата актриса, само че добавя, че в това време е и борбена.

Мегън стартира да върви на уроци по актьорско майсторство и танци на петгодишна възраст, а на 10 годишна възраст се реалокира във Флорида, където приключва католическо учебно заведение. А родителите й в никакъв случай не са й разрешавали да води гаджета вкъщи. Преди да добие известност пък тя си изкарвала хляба в кафене, където работила преоблечена като банан.

Най-забележителните й функции са във филмите „ Трансформърс “, „ Приятели с деца “ и „ Костенурките нинджа “. На снимачната площадка на Hope&Faith тя среща брачна половинка си Брайън Грийн, звездата от американския сериал "Бевърли Хилс 90210 ". Само преди няколко месеца обаче двамата обявиха, че се развеждат.

А още преди да стъпи на българска територия за фотосите на хоръра Till Death Фокс към този момент имаше сериозна връзка с Machine Gun Kelly. Той не пропусна да я посети и в София, където изкусителната брюнетка остана до началото на този месец.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР