Холивудската индустрия е светът на блясъка и славата, където мечтите

...
Холивудската индустрия е светът на блясъка и славата, където мечтите
Коментари Харесай

Възходът и падението на холивудските звезди: Борбата със зависимостите

Холивудската промишленост е светът на блясъка и славата, където фантазиите стават действителност и звездите сияят на аления килим. Но зад това идилично изображение на филмовата промишленост се крие историята на мнозина холивудски артисти и актриси, които се борят със зависимости и ментални болести.

Защо толкоз доста от тях попадат в тази капан, и какви са аргументите зад този печален факт?

Една от главните аргументи, заради които холивудските звезди се борят със зависимости и ментални болести, е потискащата среда на промишлеността . Високата степен на конкуренция, непрекъснатата нужда да се поддържа висша форма и да се дава отговор на упованията на публиката и критиците, постоянно основава голямо напрежение и стрес. Актьорите се изправят пред извънредно високи упования и претрупан работен график, който не оставя доста време за отмора и възобновяване.

Освен това, в светлината на прожекторите, звездите са изложени на непрекъсната гласност и напън от страна на медиите . Това може да докара до загуба на личностната еднаквост и възприятие на себеуважение, което от своя страна да подтикне индивида да употребява неправилни механизми за справяне със напрежението и проблемите (като използването на опиати или алкохол).

Друга значима причина е изолацията и отдалечеността от елементарните хора . Звездите се намират в една въртележка на международна популярност и постоянно не могат да водят естествен живот като елементарните хора. Това може да докара до възприятие на самотност и отчуждение, което от своя страна да аргументи меланхолия и други душевен проблеми.

Звездите постоянно са изложени на огромно въздействие от страна на публичното мнение и се борят да задоволят упованията на всички към тях. Този напън може да бъде тежък и да докара до неравновесие във физическото и психическото здраве.

Трябва също по този начин да отбележим, че известните персони в холивудската промишленост в доста от случаите попадат в токсични персонални връзки, които способстват за техните проблеми. Често на звездите им бива отнето персоналното пространство и всяка детайлност от връзката им става обществено притежание, което може да провокира стрес и спорове с колегата им.

Не би трябвало да забравяме и фактора на персоналните предразположения и генетични фактори . Някои хора са по-склонни към зависимости и душевен болести заради наследствени фактори. В композиция със стресовите условия и натиска в холивудската промишленост, това може да докара до по-голяма накърнимост и риск за развиване на проблеми.

За да се оправят с тези провокации, е значимо звездите да получават поддръжка и помощ от експерти в региона на психическото здраве. Те би трябвало да имат достъп до психотерапевтични съвещания и стратегии за лекуване на зависимости. Освен това, поддръжката от околните и сътрудниците им също е от значително значение.

Важно е звездите да се стремят към здравословен метод на живот, като вярно хранене, физическа интензивност, хидратация, здрав сън и успокоение.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР