Холивудската актриса Ума Търман си спечели световна слава благодарение на

...
Холивудската актриса Ума Търман си спечели световна слава благодарение на
Коментари Харесай

20-годишната щерка на Ума Търман се превърна в истинска красавица и е на път да задмине звездната си майка

Холивудската актриса Ума Търман си завоюва международна популярност с помощта на кино лентата на Куентин Тарантино " Криминале ". Лентата се трансформира в същинска класика и донесе на американката номинации за " Оскар ", " Златен глобус " и BAFTA, написа jenata.blitz.bg.

От присъединяване й в хитовата продукция мина доста време и в този момент всички погледи съм ориентирани към надарената й дъщеря Мая Търман-Хоук.

За първи път медиите й обръщат внимание в края на предходната година след присъединяване й в сериала " Малки дами ". Новата екранна акомодация на романа на американската писателка Луиза Мей Олкът се получи доста забавна.



И даде сериозен старт на актьорската кариера на Мая.



След него младото момиче се снима в третия сезон на известния в Съединени американски щати сериал " Странни неща ".  





И макар че премиерата на кино лентата е планувана за края на тази година, самият Куеинтин Тарантино към този момент е хвърлил око на щерката на Търман. Явно Мая е наследила от майка си силата и чара, които са нужни на всяка добра актриса, тъй като в този момент всички чакат с притихнал мирис появяването й в най-новата му продукция " Веднъж в Холивуд ".





Още от 13-годишна възраст Мая стартира да се появява на всемирски събития в компанията ту на майка си, ту на татко си Итън Хоук.





" Родителите ми гледаха да не ме въвличат в светския живот, което ми оказа помощ доста. Истината е, че рядко се показвах пред аудитория, само че когато това се случваше, те бяха доста деликатни и ми позволяваха да натрупвам опит.  Един от първите препоръки, които получих от тях, и може би един от най-хубавите, бе " не се притеснявай прекалено много и се усмихвай, в случай че това те прави щастлива " ", споделя Мая в едно от интервютата си. 





Детството на Мая минава надалеч от Холивуд. Тя учи в Ню Йорк, а летните ваканции прекарва  в фамилната плантация в Удсток. Светът на изкуството я намира точно там. За 20-те си години тя е била лице на колекцията All Saints S / S`17, дефилира на ревюто на Tom Ford F/W’18 в Ню Йорк в облекла на дизайнера Зак Поусен и работи за световноизвестни марки като All Saints и Calvin Klein.

Въпреки че славата я връхлита доста рано, Мая си остава истинска и непосредствена, цени своя труд и избира единствено съществени функции, с които да развива актьорския си гений. А на нас ни остава да чакаме премиерата на новия филм с нейно присъединяване.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР