Холивудската актриса Салма Хайек се превърна в главeн герой на

...
Холивудската актриса Салма Хайек се превърна в главeн герой на
Коментари Харесай

Салма Хайек: Никога няма да остарея, без срок на годност съм - slava.bg

Холивудската актриса Салма Хайек се трансформира в главeн воин на новия брой на списание Elle Mexico. 54-годишната звезда украси юлската корица, появявайки се върху нея в ефектно палто. Хайек театралничи в несъмнено първокласен външен тип. В изявление за изданието Хайек повдигна тематиката за нейната възраст, заявявайки, че в никакъв случай няма да остарее.
"Никога няма да остарея, одобрявам живота прекалено много. Познавам петнадесетгодишни девойки, които наподобяват по-стари от мен. Нямам период на валидност ", споделя тя.

Актрисата споделя още, че се гордее с възрастта си и поучава всички дами да не се опасяват от естествения развой на стареене.

"Винаги приказвам за възрастта си намерено, приказвам за това без никакви проблеми. Гордея се с възрастта си. Има хора, които гледат отвисоко на другите поради възрастта си. Особено дамите. Слагат период на валидност на всичко. Мисля, че това се случва на доста дами. Не е нужно да сте на моите години, може да ви се случи на тридесет. Те ви споделят: "О, не, не можете повече да вършиме това поради възрастта си ". И в отговор е по-добре да мълчите, тъй като има неща, които не могат да се кажат на идиоти, които считат, че заради обстоятелството, че сте достигнали избрана възраст, не сте в положение да вършиме нещо, нито да имате хубост или женственост. Те желаят да те пенсионират, само че не, към момента има какво да им предложим ", споделя тя.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР