Холивудската актриса Кийра Найтли написа супер гневно писмо на Кейт

...
Холивудската актриса Кийра Найтли написа супер гневно писмо на Кейт
Коментари Харесай

Кийра Найтли съсипа Кейт Мидълтън с гневно писмо за лъжите

Холивудската актриса Кийра Найтли написа супер яростно писмо на Кейт Мидълтън. Подов за гнева й бе визията на брачната половинка на английския принц Уилям. Възмутителните си думи към Херцогинята Кийра показа в писмо, което е написано като послание към детето на актрисата – 3-годишната Еди, и намира място в книгата на писателката Скарлет Къртис „ Феминистите не носят розово (и други лъжи) “.

Писмото на Найтли е озаглавено „ По-слабият пол “ и в него тя съпоставя своя тип и прекарване след раждането с държанието на херцогинята.

„ Тя беше изписана от болничното заведение единствено седем часа, откакто роди. Бе с грим по лицето и на високи токчета. Видът, който светът искаше да види. И скрие. Да прикрие нашата болежка, разцепването на телата ни, протичането на гърдите ни, хормоните ни, които вилнеят. Изглеждай красива, изглеждай стилна, не показвай своята битка, Кейт. Скрий се “, написа Найтли на Мидълтън.

Кийра обаче не се стопира дотук и продължава: „ Седем часа откакто си се борила със гибелта и живота, седем часа откакто тялото ти се разтваря и животът излиза от него с викове и кръв. Нито дума, нито вопъл. Стой там със своето дете, до момента в който тайфа мъже фотографи те снимат. Нищо работа. Това се случва всеки ден. Какво толкоз? Както и гибелта, само че не трябва да се преструваш, че това е елементарно “.

В писмото актрисата също си напомня по какъв начин нейните близки са я посетили след раждането, до момента в който тя е носела „ болнична дреха и хартиено долни дрехи “ и към момента е кървяла: „ Обувките ми бяха покрити и полепнали с околоплодната течност от през вчерашния ден и миришеха. “

Кийра Найтли споделя, че при престоя си в болничното заведение не е спала, а си е взела душ на идващия ден, когато отишла с бебето си вкъщи и продължава с откровените самопризнания: „ Спомням си изпражненията, повръщаното, кръвта, шевовете. И помня бойното си поле. Своята битка и пулсиращия живот. Оцеляването. Аз ли съм слабият пол? “.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР