Холивудската актриса и модел Ема Стоун счупи рамото си и

...
Холивудската актриса и модел Ема Стоун счупи рамото си и
Коментари Харесай

Ема Стоун си счупи рамото на концерт на Спайс гърлс

Холивудската актриса и модел Ема Стоун счупи рамото си и сложи под опасност продължението на фотосите за новия си филм " Круела ", който би трябвало да излезе по екраните през 2020 година, оповестява английският вестник " Сън ".

 © БГНЕС
Инцидентът станал по време на концерт на " Спайс гърлс " в Лондон.Това обаче заплашва графика на фотосите, защото Стоун ще се възвръща най-малко два месеца.

„ Ема е огромен почитател на „ Спайс гърлс “. Тя пламенно се забавляваше на концерта, седнала на раменете на приятеля си, когато ненадейно падна. Отначало помислихме, че е единствено синина, само че след това фрактурата стана явна. Тя би трябвало да е в отлична физическа форма за ролята, тъй като в нея е включено гонене на кучета ”, споделя източник, непосредствен на актрисата.

Това заплашва графика на фотосите, защото Стоун ще се възвръща най-малко два месеца. Тя играе Круела де Вил в акомодация на класиката " 101 далматинци ".

Ема Стоун е притежател на „ Оскар “ за мюзикъла „ Ла Ла Ленд “. Сред другите известни филми с нейно присъединяване са „ Бърдмен “ " Добре пристигнали в Зомбиленд ", " Маниак ", " Фаворитката ", " Битката на половете ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР