Холивудската актриса и модел Ема Стоун счупи рамото си и

...
Холивудската актриса и модел Ема Стоун счупи рамото си и
Коментари Харесай

Ема Стоун си счупи рамото на концерт на Spice Girls

Холивудската актриса и модел Ема Стоун счупи рамото си и сложи под опасност продължението на фотосите за новия си филм, заяви английският The Sun.
Премиерата на новия й филм се чака да се състои през 2020 година. Но в този момент фотосите са под опасност, тъй като 30-годишната актриса си счупи рамото на концерт на групата " Spice Girls " на стадион Уембли в Лондон. Стоун ще се възвръща от пострадването в границите на два месеца, оповестиха лекарите й.
" Ема е огромен почитател на " Spice Girls ". Тя пламенно се забавляваше на концерта, седнала на раменете на приятеля си, когато ненадейно падна. Отначало помислихме, че е единствено синина, само че след това фрактурата стана явна. Тя би трябвало да е в отлична физическа форма за ролята, тъй като в нея е включено гонене на кучета ", споделя източник, непосредствен до актрисата.
Ема Стоун е притежател на " Оскар " за мюзикъла " Ла Ла Ленд ", напомня БГНЕС. Сред другите известни филми с нейно присъединяване са " Бърдмен ", " Добре пристигнали в Зомбиленд ", " Маниак ", " Фаворитката ", " Битката на половете ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР