Холивудската актриса и екоактивист Дейн Фонда отново бе арестувана във

...
Холивудската актриса и екоактивист Дейн Фонда отново бе арестувана във
Коментари Харесай

Отново арестуваха Джейн Фонда заради екопротест във Вашингтон

Холивудската актриса и екоактивист Дейн Фонда още веднъж бе задържана във Вашингтон, откакто взе участие в митинг против бездействието на управляващите в битката с климатичните промени, съобщи NewsHub. Тя е арестувана за смущение на публичния ред и възпрепятстване на трафика.

Това е три случай в границите на три седмици, в който носителката на две награди „ Оскар “ се озовава в ареста, откакто при започване на тя даде обещание да стачкува всеки петък в продължение на 14 седмици.

Този път обаче компания там ще и прави звездата от сериала „ Бар Наздраве " Тед Дансън, който също бе арестуван от силите на реда в американската столица.

Протестът бе проведен пред вашингтонската Капитолия(комплекса от държавни сгради), като дружно с Фонда били още 30 протестиращи, които са скандирали: „ Какво желаеме! Нова зелена договорка! Кога я желаеме? Сега! “

В началото на октомври Фонда разгласи, че се мести във Вашингтон за 4 месеца, с цел да взе участие в серия от митинги под името “Fire Drill Fridays ”. Те са въодушевени от шведската екоактивистка Грета Тунберг и се организират петък, като ден преди този момент постоянно ще се провеждат онлайн полемики с специалисти, известни персони и жители.

 

It`s just another Friday for Jane Fonda and Ted Danson https://t.co/LOsuzRPuhZpic.twitter.com/1fl1B5g2nG

— Variety (@Variety) October 25, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР