Холивудската актриса Ева Лонгория, която е известна с ролята си

...
Холивудската актриса Ева Лонгория, която е известна с ролята си
Коментари Харесай

Ева Лонгория получи своя звезда на Алеята на славата


Холивудската актриса Ева Лонгория, която е известна с ролята си в сериала „ Отчаяни съпруги “ получи своя звезда на Алеята на славата. Тя е уверена, че „ всякога, когато испаноезичен получи премия, това е победа за цялата общественост “.

За малцинствата е значимо да бъдат показани. Всеки път, когато латинос завоюва звезда на Алеята на славата, това е нова победа за общността “, съобщи 43-годишната актриса, която е родена в Тексас и е с мексикански корени.

Лонгория е освен актриса, само че и продуцент, режисьор и сценарист. Тя се яви на церемонията за приемане на своята звезда, дружно със брачна половинка си – мексиканския милионер Хосе Бастон и други звезди като пуерториканския артист Рики Мартин и Фелисити Хофман, с която играе в „ Отчаяни съпруги “.

Много значимо за мен е да съм тук и хората да си споделят, когато виждат звездата ми „ Можете да постигнете това, стига да работите доста “, сподели Лонгория, която показва и новия си филм "Overboard". В него тя играе, дружно с Ана Фарис, която също присъстваше на церемонията. В словото си тя съобщи, че към момента се усеща като малко момиче от Корпус Кристи в Тексас, което има огромни фантазии и дълги коси.

Тя стана известна през 2000 година с ролята на Габриела Солис – секси и капризна брачна половинка в сериала „ Отчаяни съпруги “, за която има номинация за „ Златен Глобус “.

Лонгория е бременна и чака първото си дете. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР