Холивудската актриса Ева Лонгория, известна с ролята си в сериала

...
Холивудската актриса Ева Лонгория, известна с ролята си в сериала
Коментари Харесай

Бременна и прекрасна - Ева Лонгория със своя звезда на Алеята на славата

Холивудската актриса Ева Лонгория, известна с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги ", получи своя звезда на Алеята на славата. Тя е уверена, че "всеки път, когато испаноезичен получи премия, това е победа за цялата общественост ".

"За малцинствата е значимо да бъдат показани. Всеки път, когато латинос завоюва звезда на Алеята на славата, това е нова победа за общността ", съобщи 43-годишната актриса, която е родена в Тексас и е с мексикански корени.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КАК съдебна експертиза ПРОМЕНИХА АКТРИСИТЕ ОТ "ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ "

Лонгория е освен актриса, само че и продуцент, режисьор и сценарист.
 Ева Лонгория Ева Лонгория
Тя се яви на церемонията за приемане на своята звезда, дружно със брачна половинка си - мексиканския милионер Хосе Бастон и другизнаменитости като пуерториканския артист Рики Мартин и Фелисити Хофман, с която играе в "Отчаяни съпруги ".

Ева Лонгория: Побелях на 18 година

"Много значимо за мен е да съм тук и хората да си споделят, когато виждат звездата ми, че могат да реализират това, стига да работят доста ", сподели Лонгория, която показва и новия си филм "Overboard ".

В него тя играе дружно с Ана Фарис, която също присъстваше на церемонията.

От обезверена брачна половинка, в щастлива младоженка. Вижте сватбата на Ева Лонгория

В словото си тя съобщи, че към момента се усеща като малко момиче от Корпус Кристи в Тексас, което има огромни фантазии и дълги коси.

Тя стана известна през 2000 година с ролята на Габриела Солис - секси и капризна брачна половинка в сериала "Отчаяни съпруги ", за която има номинация за "Златен Глобус ".

Ева Лонгория е Артист на годината на Харвардския университет

Лонгория е бременна и чака първото си дете.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР