Холивудската актриса Джулия Робърт украси корицата на Harper`s Bazaar. 50-годишната

...
Холивудската актриса Джулия Робърт украси корицата на Harper`s Bazaar. 50-годишната
Коментари Харесай

Джулия Робъртс на 50: Защо се страхуваме да сме слаби?

Холивудската актриса Джулия Робърт украси корицата на Harper`s Bazaar. 50-годишната звезда облече тоалети в ярки тонове за фотосесията.

Преди дни звездата от „ Хубава жена “ показа на страницата си в Instagram фрагменти от присъединяване си. Актрисата театралничи на върха на скали, а роклите, които облича са в изумруденозелено, розово и черно.

Макар и на възраст, Джулия наподобява прелестно и театралничи в много смели пози. Ракурсът на фрагмента я е снимал изпод, до момента в който в изявлението тя изяснява, че в действителност доста се бои от височини.

Интервюто ѝ е направено от нейната другарка – телевизионната водеща Опра Уинфри.

Робъртс означи, че „ актуалните дами прекомерно постоянно се опасяват да бъдат слаби. Мислят, че би трябвало да носят отговорност за всичко. Но няма нищо неприятно да изискат помощ от околните си и това е обикновено. “

Звездата прибавя, че нейното наличие в обществените мрежи е ненужно, само че е там, тъй като е условие на децата ѝ и тяхното мнение би трябвало да бъде зачетено. Сега Робъртс постоянно разгласява фрагменти, за наслада на почитателите си.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Harper`s Bazaar
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР