Холивудската актриса Анджелина Джоли намекна, че обмисля в бъдеще да

...
Холивудската актриса Анджелина Джоли намекна, че обмисля в бъдеще да
Коментари Харесай

Анджелина Джоли намекна, че може да влезе в политиката

Холивудската актриса Анджелина Джоли загатна, че обмисля в бъдеще да влезе в политиката. В изявление за Би Би Си тя разясни, че преди 20 година е щяла да отхвърли сходна възможност, само че в този момент се насочва натам, където е нужна, написа нюз.бг.

Запитана дали ще влезе в политиката, тя отговори: " Ако ме бяхте попитали преди 20 година, щях да се изсмея...Винаги споделям, че ще отида там, където има потребност от мен. Не знам дали съм подобаваща за политик... само че също по този начин се майтапя, че не знам дали нямам скелети в дрешника. Аз съм способна да работя с държавни управления, както и с военни, тъй че мога да направя доста. Но за момента резервирам безмълвие ".

Джоли е специфичен дипломат на Агенцията за бежанците на Организация на обединените нации. Тя е деятел по разнообразни проблеми, в това число бежанците, половото принуждение и запазване на околната среда.

По време на изявлението Джоли разяснява американската политика, обществените медии, половото принуждение и международната бежанска рецесия.

Когато интервюиращият Джъстин Уеб допусна, че тя може да е в листата с 30-40 демократи , които ще се борят за номинацията на Демократическата партия за президент на Съединени американски щати, Джоли не отхвърли, а отговори: " Благодаря ви ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР