Холивуд може още да не е отворил, но следващите проекти

...
Холивуд може още да не е отворил, но следващите проекти
Коментари Харесай

Де Ниро и Доналд Съдърланд в дует след пандемията

Холивуд може още да не е отворил, само че идващите планове към този момент се приготвят. Един от тях е „ Armageddon Time “, който наподобява, че ще бъде изпълнен със звезди. Робърт де Ниро, Кейт Бланшет, Ан Хатауей, Оскар Айзък и именитият Доналд Съдърланд ще вземат участие в бъдещата драма, предадоха от Variety. Режисьор и сценарист ще бъде Джеймс Грей – индивидът зад „ Към звездите “ с Брад Пит. Сюжетът е за детския интервал на Грей в квартала Куийнс през 80-те години на предишния век. Проектът ще бъде показан на купувачи на тазгодишното изключително издание на фестивала от Кан.

„ Притеснен съм, че ще фотографирам филм за човешките страсти и връзки. Искам историята да е цялостна с топлота и любов. До известна степен ще се концентрира върху моето детство, само че и ще бъде илюстрация на фамилната обич “, разяснява Грей.

В лентата той ще се върне и към страстите, които го спохождат при местенето му от държавното в частното учебно заведение.

„ То беше пропито в бялата протестантска нравственос и въплъщаваше тези години в Ню Йорк – в него беше учил и Доналд Тръмп, а татко му Фред е бил член на борда на шефовете. Но за мен всичко това беше пъклен непознато. Филмът ще покаже в какво се е трансформирало американското общество и по какъв начин ние все по този начин сме разграничени на съсловия и етническа принадлежност “, добавя Грей.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР