Холивуд е известен с краткотрайните си бракове, а това се

...
Холивуд е известен с краткотрайните си бракове, а това се
Коментари Харесай

Истинската любов съществува: Звезди, които са женени за първата си любов

Холивуд е прочут с краткотрайните си бракове, а това се изяснява с многото изкушения, работа и постоянно неявяване от у дома. Богатите и известните имат същите усеща и проблеми, като бедните, само че единствено равнищата са разнообразни, тъй като след брак, следва делене на имущество, а то не се лимитира до една панекла и в най-хубавия случай вила. Е, ние обаче няма да обърнем внимание на тези случаи, а на положителните образци - звезди, които са сключили брак с първата си обич.

Кейт Мидълтън и принц Уилям

Трябва да сме откровени и да споделим, че двамата са имали забежки с други хора, само че когато Уилям вижда за първи път Кейт, той се влюбва бясно. Те се срещат през 2002 година в университета " Св. Андрю " в Шотландия, където и двамата учат. Те бяха гаджета близо десетилетие, през което се разделяха и събираха неведнъж, до момента в който през 2011 не се ожениха. Скоро те честваха годишнина от сватбата и са очевидно влюбени един в различен и горди родители на три дечица.

Виж още:

Макр Зукенберг и Присила Чан

Основателят на обществената мрежа Фейсбук и квалифицираният педиатър Присила Чан са дружно от много години. Те се срещат на празненство в Харвард, където и двамата учат, през 2003 година. Марк даже научава китайски, с цел да може да поддържа връзка с обичаната си, а двамата се женят през 2012, като към днешна дата са горди родители на момиченце.

Виж още:

Snoop Dogg и Шанте Тейлър

На мнозина им е мъчно да повярват, че рапърът е с една жена повече от 20 години и по негови думи постоянно ѝ е бил правилен. Двамата са дружно още от тийнейджърските си години и през днешния ден след 26 години дружно и отгледали три деца наподобяват все по този начин влюбени.

Джон Бон Джоуви и Доротея Хърли

Джон се среща със брачната половинка си в гимназия в Ню Джърси. Доротея пособия с домашните на Джон, който е неприятното момче, незаинтригувано от учението. Двамата се влюбват и откакто приключват... заживяват дружно. Джон и Доротея минават под венчилото през 1989 година в Лас Вегас, като щастливият им брак разрушава клишето, че рок изпълнителите не са основани за фамилен живот.

Виж още:

Боно и Али Хелсън Боно

Боно е другата рок звезда, предходна под венчилото с ученическата си обич. Той и актуалната му обичана са учили дружно в гимназия в Дъблин. Стават двойка през далечната 1975 година, когато Боно е едвам на 15, а Али на 14. През 1982 година, се венчават и през днешния ден са горди родители на 4 деца.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР