Холивуд e готов за началото на сезона на големите награди.

...
Холивуд e готов за началото на сезона на големите награди.
Коментари Харесай

Тече подготовката за наградите Златен глобус

Холивуд e подготвен за началото на сезона на огромните награди. То ще бъде обещано в неделя, когато за 75-ти път ще бъдат раздадени Златните глобуси. Церемонията се чака с голям интерес, освен тъй като е юбилейна, а и поради шумните секс-скандали и подетата огромна акция против половото принуждение в гилдията.

 © Българска телеграфна агенция
Обратното преброяване до началото на церемонията по раздаването на влиятелните глобуси стартира. Моментът е основен, тъй като Холивуд към момента се съвзема от шумния секс-скандал към именития продуцент Харви Уайнстийн и последвалата акция против половите похищения в гилдията. В знак на взаимност се чака доста актриси да се разходят по аления килим с черни тоалети. Водещ ще бъде комикът Сет Майерс.
Сет Майерс, водещ на церемонията: " Мога да кажа, че приказваме за тежки тематики в нашето шоу и имаме опит. Имаме доста положителни сценаристи, гласът на всеки се чува, всеки споделя мнението си, тъй че притискам палци да уцелим правилния звук и да се получи. "
Сцената на глобусите постоянно е била платформа, на която хората могат да кажат какво мислят. Всички помнят впечатляващата тирада на Мерил Стрийп на 74-тата гала. Не виждам причина тази година да е по-различна, сподели още Майерс. Според него след тежката година, всички се нуждаят от оптимизъм.
Сет Майерс, водещ на церемонията: " Кампаниите МиТу, " Времето изтече ", и солидарността, която допускам, че ще забележим в неделя, - това са аргументите, поради които имам вяра, че идната година ще бъде друга. "
Тристепенно, безглутеново, италианско меню - на това ще се насладят гостите на блестящата гала. Салата от сирене бурата, специфичен сос, домати и цветя от чесън. Следва чилийски морски костур с гарнитура от тиквички и за край крем-брюле с усет на кафе, поръсено със златен прахуляк и шоколадова украса.

Наградите " Златен глобус " се присъждат от Асоциацията на задграничната преса в Холивуд в над 25 категории. Тази година любимец за оценките със седем номинации е лентата на Гийермо дел Торо " Формата на водата ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР