Холивуд е блясък и слава, зад които се крият човешки

...
Холивуд е блясък и слава, зад които се крият човешки
Коментари Харесай

Брад Пит и Джони Деп - чудовища ли са любимците на Холивуд?

Холивуд е искра и популярност, зад които се крият човешки истории. Те не всеки път са толкоз вдъхновяващи като във филмите. Понякога даже обичаните ни артисти се изправят пред съда поради съществени обвинявания. Такъв е казусът с двама от най-обичаните мъже в киното – Брад Пит и Джони Деп.

Тази седмица стана ясно, че Анджелина Джоли има доказателства за принуждение от страна на Брад Пит. В продължение на 10 години Джоли и Пит, известни и като Бранджелина, бяха обичаната двойка на медии и почитатели. Снимките им дружно с шестте им деца обикаляха мрежите непрестанно, до момента в който в един миг преди близо 5 години не пристигна новината за раздялата им. Оттогава до момента продължава сагата с техния бракоразвод, защото не могат да реализират единодушие за попечителството на децата си.



Изглежда ще има нов поврат по делото сред Джоли и Пит, откакто стана ясно, че актрисата е декларирала, че има доказателства за тормоз върху децата от негова страна. Броени месеци след раздялата им стана ясно, че артистът е разследван от ФБР и обществените институции за физическо и вербално принуждение над децата. Според обвиняването сцената се разиграла на частния му аероплан. Това беше и мотивът Анджелина да подаде документи за развода. Тогава Брад Пит беше оневинен от съда, само че призна, че има проблеми с алкохола и това се е отразило на връзките в фамилията им.

„ Разделих се с него за положителното на фамилията ми ”, показа предходната година пред списание Vogue актрисата и добави, че продължава напред.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР