Холистичният лекар д-р Петър Найденов ще представи днес в Панагюрище

...
Холистичният лекар д-р Петър Найденов ще представи днес в Панагюрище
Коментари Харесай

Холистичен лекар говори пред панагюрци за автоимунни болести

Холистичният доктор доктор Петър Найденов ще показа през днешния ден в Панагюрище по-важните обстоятелства за автоимунните болести. Срещата ще бъде от 18,00 до 20,00 часа в Музикалната зала на Народно читалище " Виделина-1865 ".

Д-р Найденов ще показа с публиката скъпия си опит, като обърне особено внимание на заболявания като Псориазис, Болест на Хашимото, артритни и бъбречни болести. Те влияят върху доста елементи на тялото. Най-често засегнатите органи и тъкани са стави, мускули, кожа, гастроинтестинален тракт, кръвоносни съдове, съединителна тъкан, жлези с вътрешна секреция.

Слушателите ще научат още по какъв начин да поддържат здравето – своето и на децата си, без да използват нездравословни медикаменти.

Входът е свободен.

Преди срещата доктор Найденов ще преглежда. За опазване на час и спомагателна информация може да се обърнете към:

Теофана Кирова – 0888 763 108.

За лекар Петър Найденов - той е водещ холистичен доктор с дълголетен опит, педиатър, уредник на първите курсове по класическа хомеопатия у нас, един от първите български хомеопати и преподаватели по хомеопатия, пионер на Хомеопатичната детокс терапия (ХДТ) в България, дълготраен астролог, преподавател, издател, а също по този начин водач и наставник на Европейската мрежа за здраве „ Анхира ” с над 10 000 индивида от разнообразни страни. С самостоятелен метод към всеки лекар Петър Найденов оказва помощ на хиляди хора да бъдат по-здрави и да живеят по-добре.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР