Холистичният лекар д-р Петър Найденов ще представи днес в Панагюрище

Холистичният лекар д-р Петър Найденов ще представи днес в Панагюрище ...

Холистичен лекар говори пред панагюрци за автоимунни болести.Холистичният лекар д-р Петър Найденов ще представи днес в Панагюрище по-важните факти за автоимунните заболявания. Срещата ще бъде от 18,00 до 20,00 часа в Музикалната зала на Народно читалище "Виделина-1865".

Д-р Найденов ще сподели с публиката безценния си опит, като обърне специално внимание на болести като Псориазис, Болест на Хашимото, артритни и бъбречни заболявания. Те въздействат върху много части на тялото. Най-често засегнатите органи и тъкани са стави, мускули, кожа, гастроинтестинален тракт, кръвоносни съдове, съединителна тъкан, жлези с вътрешна секреция.

Слушателите ще научат още как да поддържат здравето – своето и на децата си, без да употребяват вредни лекарства.

Входът е свободен.

Преди срещата д-р Найденов ще преглежда. За запазване на час и допълнителна информация може да се обърнете към:

Теофана Кирова – 0888 763 108.

За доктор Петър Найденов - той е водещ холистичен лекар с многогодишен опит, педиатър, организатор на първите курсове по класическа хомеопатия у нас, един от първите български хомеопати и преподаватели по хомеопатия, пионер на Хомеопатичната детокс терапия (ХДТ) в България, дългогодишен астролог, лектор, издател, а също така лидер и ментор на Европейската мрежа за здраве „Анхира” с над 10 000 човека от различни страни. С индивидуален подход към всеки доктор Петър Найденов помага на хиляди хора да бъдат по-здрави и да живеят по-добре.

Източник: marica.bg