Holiday Heroes, заедно с Национална Баскетболна Лига и BGO Software

...
Holiday Heroes, заедно с Национална Баскетболна Лига и BGO Software
Коментари Харесай

Баскетболни звезди стават треньори на фирми

Holiday Heroes, дружно с Национална Баскетболна Лига и BGO Software Баскетболна Лига, са подготвили незабравима баскетболна изненада за обществено – виновните компании. За трета поредна година, Празничните герои провеждат шампионат по тенис сред компании, в поддръжка на акция “Великден 2018”.

На 25 март, неделя. в зала „ Универсиада “ се събират всички тимове, записали се за присъединяване в шампионата, с цел да ревизират, какъв брой високо могат да скачат и кои са повлителите на баскеболния панер. Всеки тим ще има личен наставник – топ състезател от Националната Баскетболна Лига. Именно прпфесионалистите ще се погрижат тимовете им да победят, като влезнат в ролята на ментори и треньори.

Ако и вие желаете да поиграете баскетбол с сътрудниците си и да помогнете на фамилии в потребност, до момента в който сплотявате екипа и се забавлявате - имате време да се запишете до 15 март. Цялата информация за шампионата можете да намериш тук: www.holidayheroes.bg/basketball

С всички средства, събрани на благотворителния шампионат на Holiday Heroes ще се закупят най-необходимите хранителни артикули за великденските празнични пакети. Те ще бъдат доставени в домовете на хиляди фамилии в потребност из цяла България, с цел да бъде Великден един същински празник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР