Холи Уилоуби показа намек за уязвимост“, когато направи дългоочакваното си

...
Холи Уилоуби показа намек за уязвимост“, когато направи дългоочакваното си
Коментари Харесай

Холи Уилоуби показа „намек за уязвимост“, когато се върна в телевизията, казва експерт по езика на тялото

Холи Уилоуби сподели „ намек за накърнимост “, когато направи дълго чаканото си завръщане в малкия екран, разкри специалист по езика на тялото.

Водещата се завърна довечера в телевизионния ефир за първи път от октомври, когато се отдръпна от „ Тази заран “, като водеща на новия сериал на „ Танци на лед “. Холи стоеше до своя ко-водещ Стивън Мълхърн, до момента в който се завръщаше на екрана след няколко сложни месеца за телевизионния водещ.

Говорейки с The Mirror, Джуди Джеймс разкри: „ Това беше една леко друга версия на Холи при завръщането й в малкия екран. Изглеждайки сензационно в своята рокля-калъф със сребърни пайети и застанала ръка за ръка с Мълхърн по метод, който внушаваше намек за накърнимост при завръщането й след дълга пауза, езикът на тялото й по-късно я накара да наподобява леко по-възрастна и малко по-мъдра от преди.

„ Широката усмивка към момента беше на мястото си, само че възбудимото момиченце беше изчезнало. Изражението на очите й изглеждаше по-сериозно и малко по-мрачно, а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР