Холи Уилоуби може да разчита на подкрепата на съпруга си,

...
Холи Уилоуби може да разчита на подкрепата на съпруга си,
Коментари Харесай

В „брачния договор“ на Холи Уилоуби със съпруга за преразглеждане на кариерата

Холи Уилоуби може да разчита на поддръжката на брачна половинка си, до момента в който поема кариерата си в друга посока.

Водещата на Dancing on Ice неотдавна разгласи първия си нов ефирен план след напускането на This Morning предишния октомври. Холи си партнира с специалиста по оцеляване Беър Грилс, с цел да показа нов основан в джунглата риалити сериал за звезди в стрийминг колоса Netflix.

Това бележи нова епоха за Холи в телевизионната й кариера и брачният партньор й, телевизионният продуцент Дан Болдуин, стои зад всяка нейна стъпка. Дан, който стоеше зад извънредно сполучливото възобновление на Gladiators по BBC и Wheel of Fortune по ITV, неотдавна показа рестартиране на емблематичния Blind Date на Cilla Black. Въпреки това наподобява, че той няма да търси брачната половинка си за мечтаната роля на водещ.

Източник сподели new! списание: „ Когато брачният партньор на Холи Дан призна, че желае да направи римейк на Среща на сляпо, всички си помислиха, че Холи ще бъде водеща на шоуто. Но фактът, че той е хвърли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР