Холгер Руне несъмнено е един от най-талантливите представители на следващото

...
Холгер Руне несъмнено е един от най-талантливите представители на следващото
Коментари Харесай

Рецидивът на Руне: Изгони майка си, развика се на сестра си и едва поздрави Рууд

Холгер Руне безспорно е един от най-талантливите представители на идващото потомство и несъмнено не страда от липса на самочувствие. Датчанинът беше същински хегемон в младежки тенис и завоюва Ролан Гарос при подрастващите през 2020-а година, след което съобщи по какъв начин има нужните качества, с цел да задмине Рафаел Надал по брой титли във френската столица. Оттам насетне скандинавецът стартира непрекъснато да се изкачва в международната ранглиста, като щеше да дебютира в топ 100 доста от дълго време, в случай че от ATP не бяха " замразили " краткотрайно ранглистата. Самият Руне признава, че се интересува само от първото място и до момента не наподобява да се майтапи, тъй като през предишния сезон завоюва рекордните 73 мача на всички равнища и неотдавна завоюва своята дебютна ATP купа, триумфирайки в Лион.

Безспорно младокът е предан съществено на тениса и можем да си спомним по какъв начин през предишния месец завоюва шампионат от сериите " Чаланджър " в Италия, след което пътува към Монте Карло с автомобил и завоюва всеки от двата си мача. Понякога обаче желанието му за победа минава границите на допустимото и го прави да наподобява извънредно неузрял и невменяем. Точно такава беше картината през вчерашния ден, когато скандинавецът изигра най-важния си мач до момента в кариерата, противопоставяйки се на Каспър Рууд в четвъртфиналите на Ролан Гарос.

19-годишният тенисист още веднъж впечатли феновете с разнообразната си игра и забележително възприятие при осъществяването на къси топки, но наподобява Стефанос Циципас е имал право, че Руне обръща прекалено много внимание на нещата отвън корта. Тази негова неприятна линия се прояви по най-неприятния вероятен метод, защото афекта от отрицателния резултат го накара да влезе в директна борба със фамилията си и даже да изгони своята майка от трибуните, а пък сестра му трябваше да изтърпи съществени викове по собствен адрес.

В последна сметка цялата тази дрънканица не оказа помощ по никакъв метод на международния номер 40 и той закономерно беше надигран от любимеца в срещата. Впоследствие Руне едвам подаде ръка на Рууд, като погледите им на процедура съвсем не се срещнаха и можехме ясно да забележим, че първенецът от Женева не е по никакъв начин благополучен от отношението на сътрудника си.

Rune said `FORLADE` which means `LEAVE`. So his mom left.
— marto_petkov14 (@marto_petkov14)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР