Холестерол – може да се определи като мастно или восъчно

...
Холестерол – може да се определи като мастно или восъчно
Коментари Харесай

Намалете лошия холестерол за 4 дни с помощта на природни методи

Холестерол – може да се дефинира като мастно или восъчно вещество в кръвта, което е належащо за естественото действие на тялото.

Ние сме наясно с рисковете за здравето, които могат да зародят, когато равнищата на холестерола надвишават допустимия предел. Ето за какво ние ви предлагаме някои домашни средства за лекуване на висок холестерол, които освен управляват равнищата на холестерола, само че също по този начин разтварят холестеролните отлагания в артериалните стени. Тези способи са безвредни за приложимост и не съдържат странични резултати. Някои от най-хубавите домашни средства против неприятния холестерол са показани по-долу с лесни стъпки за приложимост.

Намаляване равнищата на неприятния холестерол за 4 дни благодарение на естествени способи:

1) Мед против неприятен холестерол:

Да стартираме с нещо сладко. Медът е цялостен с минерали и витамини, а антиоксидантите в него го вършат най-хубавия боец против холестерола.

Няколко елементарни дейности:

Вземете мед и малко питейна вода. Добавете една супена лъжица мед във водата. Можете също по този начин да добавите 10 капки ябълков оцет в нея. Пийте този разтвор всяка заран, с цел да поддържате положителни равнища на холестерола.

2) Кокосово масло:

Кокосовото масло се смята за най-хубавото средство за надзор на равнищата на холестерола. Кокосово масло е обогатено с лауринова киселина, която оказва помощ за повишение на положителния холестерол.

Няма съответни стъпки за потреблението на кокосовото масло. Просто прибавете органично кокосово масло към вашия хранителен режим. То ще ви помогне да контролирате равнищата холестерол.

** Не използвайте рафинирано кокосово масло.

3) Портокалов сок:

Портокаловият сок е богат на витамин С и флавоноиди. Пийте 2 чаши портокалов сок дневно, с цел да намалите холестерола до 11%.

Също по този начин напълнете кухнята си с портокалов сок и пийте минимум 750 мл. портокалов сок дневно, в случай че вашите медицински проучвания демонстрират, че равнището на холестерола ви е по-високо.

4) Ябълков оцет:

От високото кръвно налягане до инфекциите на горните дихателни пътища ябълковият оцет се употребява за лекуване на доста проблеми в човешкото тяло. Ябълковият оцет е един от най-хубавите средства за лекуване на висок холестерол.

Няколко елементарни дейности:

Вземете чаша чиста вода. Сега прибавете една супена лъжица ябълков оцет и смесете. Пийте два пъти на ден.

4) Куркума:

Куркумата се употребява заради своите антисептични свойства. В предишното куркумата е била употребена за лекуване на рани, само че можете да я употребявате и за намаление на холестерола. Куркумата отстранява плаката по артериалните стени.

Вижте още: Глухарчетата борят кожни проблеми, псориазис и лишеи

Няколко елементарни дейности:

Най-лесният метод е да добавите куркума на прахуляк към ежедневния си хранителен режим. Това ще ви помогне да премахнете проблемите с холестерола.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР