Холдингова компания GSP Offshore SRL предпочита да ангажира като доставчик

...
Холдингова компания GSP Offshore SRL предпочита да ангажира като доставчик
Коментари Харесай

GSP Offshore и Trident Black Sea с предложение за добив в Черно море край Украйна


Холдингова компания GSP Offshore SRL избира да ангажира като снабдител на услуги за сондиране и инженерни услуги Trident Black Sea в офертата си за правото да

контракти съглашение за шерване на рандеман (PSA) с украинското държавно управление в офшорния блок Dolphin в северозападната част на Черно море.

Според прессъобщение на румънската компания, предоставяща офшорни интегрирани услуги за нефтената и газовата индустрия, се споделя, че Trident Black Sea ще бъде оператор на плана, при положение на извоювана оферта. Други сътрудници на Trident за този план са San Leon Energy за неоперативна техническа помощ и Lamor AB като снабдител на услуги за запазване на околната среда. Trident Black Sea е дъщерно сдружение на Trident Acquisitions Corp., записано на фондовата борса Nasdaq, фокусирана върху енергийни вложения. „ За нас е чест да участваме в оферирането за блока Dolphin. За GSP партньорството с Trident е самопризнание за нашите благоприятни условия и експертен опит като водещ снабдител на услуги за нефта и газа в Черноморския район “,заяви Габирел Команеску, президент на GSP Holding. Минималните условия за работната стратегия включват $55,5 милиона вложения и осъществяване на най-малко 5 проучвателни сондажа. Ако първия сондаж бъде сполучлив, чака се добивът да стартира след 3,5 години.

Блокът Dolphin обгръща 9 496 кв. км в северозападната част на континенталния шелф на Черно море и има общ капацитет

от 286 mtoe /млн. тона петролен еквивалент, съгласно изчисленията на Държавния геоложки комитет на Украйна.

Laxman Pai, oedigital

Преводът е оповестен в Бюлетина на Балкански и черноморски район
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР