Холандският ветеран Ариен Робен призна, че вероятно е изиграл последния

...
Холандският ветеран Ариен Робен призна, че вероятно е изиграл последния
Коментари Харесай

Робен: Едва ли ще играя за Байерн до края на сезона

Холандският деец Ариен Робен призна, че евентуално е изиграл последния си мач с екипа на Байерн Мюнхен, откакто още не се е завърнал от травма. 35-годишното крило на баварците приключва своята 10-годишна кариера в Мюнхен след края на акцията. Робен се притеснява, че очакванията му за финален спортен дуел с фланелката на баварците избледняват с всеки минал ден.

„ Имам своите терзания и не знам дали ще мога да играя за Байерн още веднъж през сезона “, разкри той за Скай Спортс Нюз в Германия. Холандецът не е играл за настоящия първенец на Бундеслигата от домакинския триумф над Бенфика с 5-1 в Шампионската лига през ноември. След първична контузия на бедрото, се очакваше Робен да се завърна на терена през януари, само че остана в лазарета, откакто получи проблем и в прасеца.

През февруари, той се подложи на интервенция за премахване на два възпалени зъба, които съгласно информациите бяха избрани като причина за неговите травми. Шест седмици по-късно, холандският полузащитник към момента не е подготвен за игра. „ Разочароващо е да не знаеш повода за проблемите си “, добави той за Скай.

За десетилетие с Байерн, Робен завоюва седем трофеи на Бундеслигата и четири пъти Купата на Германия. През 2013, той означи победния гол против Борусия Дортмунд във финала на Шампионската лига. Неговите бъдещи проекти след напускането на Байерн остават неразбираеми, само че той бе свързван със завръщане в родния му клуб Грьонинген и прекосяване в американския Торонто. „ Разбира се, че имах няколко оферти, само че сега просто желая да упражнявам още веднъж след дълъг престой отвън терена “, приключи Робен. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР