Холандският певец Дънкан Лорънс и песента му Аркейд спечелиха 64-то

...
Холандският певец Дънкан Лорънс и песента му Аркейд спечелиха 64-то
Коментари Харесай

Еуфория в Холандия след победата на Евровизия 2019

Холандският артист Дънкан Лорънс и песента му " Аркейд " завоюваха 64-то издание на Евровизия. 25-годишният реализатор провокира същинска еуфория в страната си, която печели за първи път от 40 години.

И още веднъж политическо напрежение към песенния конкурс - десетки жители стачкуваха в Тел Авив, а мегазвездата Мадона разяснява израело-палестинския спор от сцената.
Дънкън Лорънс, победител на Евровизия 2019: Невероятно е! Холандия не е печелила от 44 години! В момента нямам думи да опиша по какъв начин се усещам. На сцената демонстрирах всичко, което желаех и се получи толкоз добре!
На крачка от успеха - с по-малко от 30 точки разлика, остана италианецът Мамут, който преди месеци накара Европа да се влюби в неговата Soldi, с която победи на Сан Ремо.

Сред най-запомнящите се осъществявания тази година, несъмнено бяха на Австралия и Исландия. Провокативната тайфа HATARI изненада с визия и държание. Дойдоха с обръщение - " Не на капитализма ".

1,3 млн. $ и мощно политическо заглавие доведоха поп-кралицата Мадона на сцената на Евровизия. Въпреки експлицитната възбрана на уредниците, нейните танцьори излязоха с палестински и израелски байрак на гърбовете си като знак на неодобрението й към спора в Близкия изток.
 Холандецът Дънкан Лорънс завоюва Евровизия Холандецът Дънкан Лорънс завоюва Евровизия
Холандският артист Дънкан Лорънс е огромния победител на тазгодишния песенен конкурс Евровизия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР